Home InfoSport Nove medalje za KK Viktoris SD

Nove medalje za KK Viktoris SD

Redakcija

Minulog vikenda u Čačku održan je Trofej Srbije 50. jubilarni “ Zlatni pojas”, Međunarodni turnir koji je bio izbornog karaktera za predstojeće Balkansko i Evropsko prvenstvo. Turnir je održan u dva dana i okupio je preko 1200 takmičara iz 5 država. Karate klub VIKTORIS SD nastupio je sa sedmoro takmičara i ostvaren je jako dobar rezultat, osvajanjem četiri medalje: 1 srebrna i 3 bronzane medalje.

„Trenutno, naša najbolja takmičarka – Anja Ćoso osvojila je srebrnu medalju u kategoriji kadetkinja – 47kg.  Anja je u izuzetno teškoj konkurenciji kadetkinja vezala tri pobede protiv takmičarki iz KK FRONT, ŠAMPIONI I KNJAZ. Nažalost u finalu, poen razlike bila je bolja takmičarka iz KK Borac. Anja je svojim ubedljivim nastupom, potvrdila formu i spremnost za predstojeći KUP SRBIJE koji nas očekuje već u subotu 15.maja u Beočinu.“ -kaže za SDCafe.rs Jovana Ilić.

Kristina Mladenović, juniorka osvojila je dve bronzane medalje. Prvu bronzanu medalju osvojila je u svojoj konkurenciji – juniorke – 49kg. S obzirom da Kristina od naredne godine prelazi u seniorsku konkurenciju, iskoristili smo pravo nastupa i u seniorkama kako bi sticala iskustvo i spremnija dečekala ozbiljnu seniorsku konkurenciju sledeće godine. Nastupom u mlađim seniorkama bila je ubedljiva, tačna i psihološki spremna jer nije bio rezultat bitan, koliko kvalitet borbe. U polufinalnoj borbi povela je 1:0, ali do kraja borbe iskusna takmičarka iz KK Gučeco uspela je okrene borbu u svoju korist, rezultatom 2:3. Kristinu je pokazala odličan karate osvajanjem i bronzane medalje u kategoriji mlae seniorke – 50kg.

Četvrtu medalju – bronzanu osvojio je takmičar Tadija Spasojević u konkurenciji kadeta B – 52kg.

Na turniru nastupili su i Luka Utvić, Jovana Rančić, Viktor Bogavac i Neda Đprđević.

„Sledećeg vikenda očekuje nas KUP SRBIJE za kadete, juniore i seniore, koji se održava u 15.maja u Beočinu.“ – zaključila je Jovana Ilić


foto: kkviktorissd

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!