Home InfoDruštvo Novac za doček Nove godine na trgu da se preusmeri za lečenje dece?!

Novac za doček Nove godine na trgu da se preusmeri za lečenje dece?!

redakcija1

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju u našem gradu ali i u celoj Srbiji, okupljanja i proslave za doček Nove godine na gradskim trgovima najverovatnije neće biti.

U pojedinim gradovima građani su se dosetili i predložili da se novac, namenjen za organizaciju proslave, usmeri na građane kome je on neophodan.
Kako saznajemo neki gradovi su već usvojili ove predloge pa će novac opredeljen za ovu proslavu biti usmeren u fond za lečenje dece od teških bolesti.

Na društvenim mrežama kruži predlog koji apeluje na gradsku upravu u Smederevu da se novac namenjen za vatromet i koncerte, usmeri upravo na obolelu decu kojoj je taj novac preko potreban za lečenje.

Među prvima za sada koji se zalažu za ovaj predlog je i Narodna stranka koja je pokrenula online peticiju “DA ZASIJA DEČJI OSMEH A NE TRG!“.

Kako će smederevska vlast odgovoriti na ovaj zahtev javnosti ostaje da vidimo. Da li ćemo „ispucati“ neki novac kao svake godine ili će naš novac spasiti nečiji život ostaje na gradskim čelnicima.

1 komentara
0

Slične vesti

1 komentara

Smederevac 03.12.2020 - 18:14

Jedan od predloga -Podeliti penzionerima po paket proizvoda .A mislim da su debelo zasluzili.

Reply

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!