Home Info FK Smederevo 1924 dobilo novu upravu

FK Smederevo 1924 dobilo novu upravu

by redakcija

Nakon podnetog izveštaja, usvojena je ostavka dosadašnjeg predsednika Upravnog odbora Dejana Stošića. 

Zoran Lončar, nekadašnji sportski direktor i prvotimac OFK Beograda, kao i brojnih domaćih i inostranih klubova, preneo je podunavlje.info. 

"Nisam političar, a ni finansijer, već sportski radnik, maksimalno posvećen svom poslu. Ne pripadam grupi onih koji garantuju prvo mesto, ali uz pomoć saradnika ću učiniti sve kako bismo, bez pritiska na trenere i igrače, strpljivim radom, stigli do cilja. Pored veće pažnje mladjim kategorijama, moramo da poboljšamo i infrastrukturu, uz bar jedan pomoćni teren", rekao je Lončar.  On je dodao da ima obećanje lokalne samouprave da će u što skorijem roku obezbediti potrebnu lokaciju. Bivši predsednik rekao je da je podneo ostavku iz privatnih razloga. 

"Nije bilo nikakvih pritisaka, ostavku sam podneo iz privatnih razloga jer nisam više u mogućnosti da obavljam ovu važnu i zahtevnu funkciju. Odlazim razočaran što nismo uspeli da ostvarimo plasman u Prvu ligu, ali i ponosan na činjenicu da klub nema nikakvih dugovanja. Mom nasledniku želim mnogo uspeha i ostvarenje onoga što mi nismo uspeli", rekao je Dejan Stošić. 

Usvojena je i ostavka dosadašnjeg predsednika Skupštine kluba Mioljuba Radovanovića, na čije mesto je izabran Časlav Ilić, nekadašnji član rukovodstva fudbalskog kluba Sartid.  Na predlog Zorana Lončara, imenovani su članovi Upravnog odbora u kome su sportski direktor Jovan Beč, Saša Branežac, Goran Jovanović i Zoran Široki, uz to da će se u hodu priključiti još tri člana. 

Osim toga, za vršioca dužnosti generalnog sekretara imenovan je Marjan Milenković, a za predsednika Nadzornog odbora Slaviša Mitrović Uča.

 

Izvor: podunavlje.info

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!