Home InfoDruštvo Nova decenija novi SDCafe.rs

Nova decenija novi SDCafe.rs

by redakcija

Dragi svi, sa ponosom vam predstavljamo potpuno novi web portal SDCAFE.RS
U ovoj jubilarnoj godini za nas, kada slavimo deset godina od postojanja SDCafe-a, rešili smo da svima vama, poklonimo i damo na upotrebu svašta nešto novo.

Od aprila 2004. kada je SDCafe.rs nastao ovo je 5. verzija, ali i najveći skok unapred.

U želji da ostanemo apsolutni lider u informisanju Smederevaca širiom kugle zemaljske, SD Cafe Tim i Art Net Studio omogućili su da SDCafe.rs dobije novi dizajn ali i pregršt novih funkcionalnosti i mogućnosti.

Skrenućemo vam pažnju na prvi pravi online adresar Smedereva. U adresaru možete naći firme koje pružaju usluge, javna preduzeća, i sve što ikada može da vam zatreba. Ukoliko imate vašu firmu i bavite se nekom delatnošću, a želite da svi posetioci SDCafe-a znaju za vas, možete sami upisati u adresar firmu i podatke kako bi svi posetioci sajta mogli da vas lako pronađu. Naravno, i ova usluga kao i sve na SDCafe-u je apsolutno besplatna.

Takođe, SDCafe pravi veliki iskorak i dobija formu društvene mreže. 
Naime, svi posetioci mogu otvoriti svoj nalog (registrovati se) i dobiti svoj profil na SDCafe-u.
Ovaj profil omogućava pogodnosti postavljanja besplatnih malih oglasa na sajt, unos podataka u online adresar Smederevapostavljanje fotografija u galeriju, komentarisanja vesti i svih članaka (uskoro će samo registovani moći da ostavljaju komentare), ali i privatnu komunikaciju sa ostalim registrovanim članovima SDCafe-a. Registovani članovi SDCafe-a, mogu međusobno da kominiciraju preko direktnih poruka (privatne poruke), koje su samo njima vidljive. 
Neophodno je registrovati se na SDCafe, a onda biti ulogovan. 
Kada je korisnik ulogovan, pojaviće mu se u levom gornjem uglu monitora (vaše levo) panel za upravljanje vašim profilom. Napomena, korisnici koji su već registrovani, njihovi nalozi su aktivni i podaci su im nepromenjeni. Ukoliko postoje neke nedoumice ili nejasnoće kontaktirajte nas slobodno.

Još jedna bitna novina na SDCafe-u je i pretraga (search), koja se nalazi desno na kraju padajućeg glavnog menija. Omogućili smo vam pretragu po svim nivoima SDCafe-a, tako da možete pretraživati vesti, zanimljivosti, blogove, tekstove u svim rubrikama, kompletnu arhivu SDCafe-a ali i registrovane članove SDCafe-a i videti njihove profile. Dovoljno je ukucati jednu reč i sve što sadrži tu reč a nalazi se na portalu biće vam ponuđeno.

Takođe, od sada imamo i anketu, koja će se menjati jednom nedeljno, i ticaće se trenutnih i aktuelnih društvenih tema u našem gradu. Krećemo u brojanje i da stvarno vidimo šta Smederevo zaista misli o vrućim pitanjima. Svaki odgovor se broji, a imaćete uvid i u prethodne ankete i njihove rezultate.
Ozbiljana pitanja tek slede!

Želimo da vam se zahvalimo na poverenju, i na svakoj pregledanoj stranici SDCafe-a (mesečno pregledate i više od 500.000 ili pola miliona strana).
Hvala vam što nam verujete i što činite da budemo najuticaniji mediji u gradu i šire.
Hvala vam što nam pišete i delite informacije sa nama i što aktivno učestvujete u radu SDCafe-a,
jer SDCafe i postoji zbog vas, postoji zbog Smedereva i tako će uvek biti!

Uživajte u novom SDCafe-u, a mi pripremamo nova iznenađenja!

Živeli!

SDCafe Tim!
UZDUŽ & POPREKO

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!