Home Zanimljivosti Neobični drugari uživaju u dremci

Neobični drugari uživaju u dremci

by redakcija

Priče o neobičnim prijateljstvima između različitih životinjskih vrsta uvek nam izmame osmeh. Prizori njihovog druženja su fenomenalni.

Sa druge strane, svi znamo da životinje obožavaju da spavaju, a fotografije usnulih stvorenja jednako nas uveseljavaju i raznežuju.

Šta se dogodi kada se ove dve situacije spoje? Dobiju se neodoljivi prizori neobičnih drugara koji su zajedno udobno ušuškani u popodnevnoj dremki.

Fotografije usnulih kuca i maca, pilića, zečeva, miševa, morskih prasića i drugih stvorenja preneli su pojam medenog na jedan sasvim novi nivo.

Ne samo da su ova stvorenja pronašla neobičnog i neočekivanog prijatelja, već su samim tim neplanirano pronašli i "udoban jastuk" u koji mogu udobno da se smeste i da slatko zaspe.

Galerija slika maca pokrivenih psećim ušima, papagaja ušuškanih u mačjem repu ili miševa koji spavaju u zagrljaju svoje nove drugarice mačke osvojile su ovih dana internet.

One su slatke, zabavne, vedre, a i nose važnu poruku kojoj životinje uvek nastoje da nas nauče: pravo prijateljstvo ne poznaje granice, niti razlike kojih se toliko bojimo.

Izvor: zivotinje.rs

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!