Home Info NAVIJAČI ČISTE SNEG U SMEDEREVU

NAVIJAČI ČISTE SNEG U SMEDEREVU

by redakcija

Akcija čišćenja, ali i odnošenja snega nastavlja se u Smederevu i danas, na praznik, zbog najave novih padavina i uz veliki broj dobrovoljaca, rekao je potpredsednik Štaba zimske službe Zoran Cvišić.

Na čišćenju snega, na oko 20 lokacija, u poslednja 24 časa, radilo je više od 120 Smederevaca. Pored radnika javnih komunalnih preduzeća, sve je više dobrovoljaca, poput policijskih službenika, ali i sportista i pripadnika navijačke grupe “Ultra Semendria”.

Došli smo zato što volimo svoj grad, da pokažemo građanima Smedereva da mi nismo onakvi kakvima nas zamišljaju”, rekao je predstavnik navijačke grupe “Ultra Semendria”, Bojan Beljić.

On je u programu lokalne TV Smederevo izjavio da je nekoliko desetina njihovih pristalica “uzelo lopate u ruke”, kako bi raščistili trotoare i tako pomogli deci i starijima da se lakše kreću.

“Čistićemo i sutra i prekosutra ako treba, da što više pomognemo svom gradu”, naglasio je Beljić i pozvao građane da se pridruže akciji čišćenja snega.

“Pored čišćenja ulica prvog, drugog i trećeg prioriteta, akcenat se stavlja na pročišćavanje trotoara, kako bi što više deonica odradili pre najavljenih novih padavina”, rekao je Cvišić.

On je naglasio da je prijatno iznenađenje jučerašnji veliki broj dobrovoljaca i dodao da su za danas svoje učešće u akciji čišćenja najavili i sportisti iz više smederevskih klubova.

Grad je dodatno obezbedio 400 tona mazuta, za danonoćno snabdevanje toplotnom energijom gotovo 5.000 korisnika daljinskog grejanja u Smederevu.

Izvor: Tanjug

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!