Home InfoDruštvo Najluksuzniji rečni kruzer pristao u Smederevo

Najluksuzniji rečni kruzer pristao u Smederevo

by redakcija

Danas oko 12h na prelepom Smederevskom pristaništu na našem lepom Dunavu, pristao je jedan od najvećih rečnih kruzera poznate evropske kompanije.

Više od 400 putnika iz oko 20 zemalja sveta provešće ceo dan u našem prelepom gradu. Turisti su oduševljeno prošetali po centru grada a onda organizovano, otišli u posetu Smederevskoj tvrđavi, gde će ih vodiči sprovesti kroz uređenu Tvrđavu. Takođe će posetiti i Smederevski muzej, Vilu Obrenovića, kao i mnogobrojna kulturna i istorijska mesta, kojih je toliko mnogo u gradu. Zatim će u mnogobrojnim suvenirnicama kupiti replike znamenitosti našeg kraja, svetski poznata vina. 

"Najviše mi se dopadaju vaši parkovi, kao i Tvrđava. Ništa nisam znao vašem lepom gradu. Prilaz Tvrđavi je odličan i kupio sam gomilu suvenira za svoje prijatelje"- rekao je za SDCafe Johan Miler iz Nemačke. 

Nakon svih obilazaka, turisti će ručati po gradskim restoranima i kafanama (po sopstvenom izboru) a zatim nastaviti put ka manje zanimljivim destinacija nizvodno od nas.

"Oduševljen sam vašim prelepim gradom, svaka vam čast na uređenju i funkcionisanju. Velela bih da je i moj grad ovako lep i sređen, a da su ljudi ovako gostoljubivi i prijatni. Trebalo bi da se mnogi ugledaju na vas." – sva oduševljena rekla nam je Eliz Fransona okoline Pariza, i dodala "zatrpala sam svoj instagram profil fotografijama iz vašeg grada. Svi moji prijatelji će morati da dođu da vide vaš grad."- dodala je Eliz u žirok osmeh.

 

Aprilililili!

Možda sve ovo bude jednog dana i prava vest ali za sada je ovo samo prvoaprilska šala. 
Srećan vam svetski dan šale!
Živeli!

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!