Home Info Medalje za KBK „Despot“

Medalje za KBK „Despot“

by redakcija

Na tradicionalnom međunarodnom Evropskom kupu SERBIA OPEN 2015 – K1 pravila i Kick light contact, koji je održan u Beogradu, u hali Šumice u takmičenju u kojem je učestvovalo preko 120 takmičara iz sedam zemalja, najbolji Kik bokseri Srbije i Evrope, takmičari KBK "Despot" iz Smedereva ostvarili su odlične rezultate.

Danijel Memedovski takmičar KBK "Despot" u prvom meču pobedio je ubedljivo 3:0 svog protivnika iz Slovačke Richarda Duchaya. U finalu u veoma uzbudljivoj borbi, gde je odneo pobedu u poslednjim sekundama meča, pobedio je Roberta Horvata iz Zrenjanina sa 2:1 i postao šampion.

Milutin Nikolić osvojio je prvo mesto u disciplini Kick light contact u kategoriji do 84 kg. Vrlo motivisan i spreman je otišao na takmičenje i iz dva meča izašao kao ubedljiv pobednik i šampion (3:0 polufinale; 3:0 finale).

Nina Pavlovic takmičarka KBK "Despot" se takmičila u disciplini K1, kategorija do 60 kg. Pored odlične borbe i zalaganja izgubila je meč u polufinalu od Ljiljane Ševo iz Batajnice i osvojila bronzanu medalju.

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!