Home InfoDruštvo Kompanija „Aksa“ donirala igračke Ustanovi za dnevni boravak dece „Sunce“ u Smederevu

Kompanija „Aksa“ donirala igračke Ustanovi za dnevni boravak dece „Sunce“ u Smederevu

redakcija

Kompanija Aksa donirala je Ustanovi za dnevni boravak dece, mladih i odraslih osoba sa smetnjama u razvoju Sunce igračke za najmlađe. Kako bi period izolacije zbog pandemije virusa COVID-19 ostao iza mališana, i kako bi vreme koje im predstoji provodili u što veselijoj atmosferi, Aksa je odlučila da im pokloni igračke visokog kvaliteta i edukativnog karaktera.

Donirane su igračke za mališane namenjene različitim uzrastima, koje će potpomoći odrastanje, probuditi kreativnost i pre svega ulepšati njihov svakodnevni boravak u ovoj ustanovi.

„Kompanija Aksa će i u narednom periodu nastaviti da  radi na kontinuiranoj podršci porodicama, kao i da podržava aktivnosti za decu kojima je pomoć najpotrebnija, kako bi se podstakao njihov rast i razvoj. Na ovaj način Aksa pokazuje zahvalnost zajednici u kojoj posluje i poziva i druge kompanije da slično postupaju jer je briga o najmlađima naš kako lični tako i profesionalni prioritet,“ poručila je Ivana Cvejić, Direktor Marketinga u Aksi.

Donacija u vidu igračaka ukupne vrednosti 2,2 miliona dinara namenjena je ustanovama za decu bez roditeljskog staranja, kao i za decu sa smetnjama u razvoju u 11 gradova Srbije.

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!