Home Info KK Basket In završio sezonu

KK Basket In završio sezonu

redakcija

Utakmicom protiv K.K.“Tamiš 2“ košarkaši Basket In-a su završili takmičenje u Regionalnoj ligi za sezonu 2011/12.Na svom terenu i pred punim tribinama O.Š. „S.Sava“ u Smederevu, košarkaši Basket In-a pobedom su krunisali završetak njihove prve takmičarske sezone u kategoriji pionira.

I pored svih poteškoća koje su pratile košarkaše tokom takmičenja, uspeli su da sezonu iznesu do kraja.Iako najmladja ekipa u takmičenju, zbog većeg broja mladjih igrača koji nastupaju za ovaj sastav, uspeli su da ostvare 4 poebede.Skor pobeda bi možda bio i i veći, jer su većinu utakmica izgubili sa malom razlikom što je posledica mladosti i neiskustva ovog sastava.

Ovom prilikom zahvaljujemo se svima koji su nas pratili tokom sezone. Svim članovima Kluba, roditeljima, medijima koji su izveštavali o našim rezultatima pre svega štampanim medijima „Puls“, „Naš glas“, televiziji  RTV „Smederevo“, web portalu „Sd Cafe.rs“,  kao i svima onima koji su na neki način doprineli što boljem predstavljanju kluba na košarkaškoj sceni Srbije.

U narednom periodu Smederevce očekuju turniri na medjunarodnom i državnom nivou, kao i odigravanje prijateljskih utakmica, kao uvertira za početak priprema za narednu takmičarsku sezonu.U skorijem vremenu očekuje se i prva utakmica ženske selekcije, o čemu će javnost blagovremeno biti obaveštena.

N.I.

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!