Home ZanimljivostiPutovanja Kako da ubijete 9 sati na aerodromu?

Kako da ubijete 9 sati na aerodromu?

by redakcija

U pitanju je noćna mora svih putnika – kada vam kažu ne samo da ste propustili let, već i da je to poslednji let tog dana.

 

Međutim, sa 9 sati viška na aerodromu u Dalasu, dva putnika pronašla su krajnje inventivan način da prekrate vreme – radeći sve ono što je zabranjeno na užurbanom terminalu. 

Od trka u invalidskim kolicima pa do egzibicija na traci koja putnike prevozi do terminala, Zak Sirsi i Ben Borelo uspeli su da se izbore sa dosadom snimajući ovaj neobičan video. 

Dva putnika iz Alabame vraćali su se sa konvencije u Kaliforniji kada su propustili svoj let u Dalasu. 

„Koliko često imate na raspolaganju sate i kompletan aerodrom samo za sebe? Odlučili smo tu priliku maksimalno iskoristimo i uradimo sve ono što smo oduvek želeli“, izjavio je Ben. 

Međutim, nije sve teklo kao podmazano – „stalno smo se gubili po aerodromu pa je snimanje videa trajalo znatno duže nego što smo planirali, Mislim da smo ukupno potrošili pet sati na video“, dodao je Ben. 

Kako su osmišljavali nove izazove, par se pomalo brinuo da će im osoblje aerodroma otežati izvođenje ovih egzibicija, ali desilo se sasvim suprotno.

Izvor: B92

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!