Home Info JU ES STIL POKLONIO KLINIČKOM CENTRU SRBIJE MAŠINU ZA PRANJE SUDOVA

JU ES STIL POKLONIO KLINIČKOM CENTRU SRBIJE MAŠINU ZA PRANJE SUDOVA

redakcija

Urgentnom bloku Kliničkog centra Srbije, koji prosečno ima po 300 pacijenata, uručena je  šesta donacija Ju es Stila (U. S. S. Serbia), saopšteno je danas iz fabričke kompanije.

Supruga generalnog direktora kompanije, Nadežda Perkins, izrazila je zadovoljstvo što je posle šest meseci ponovo u prilici da uruči Kliničkom centru donaciju kompanije Ju es Stil – mašinu za pranje sudova vrednu vredna 400.000 dinara

Gospođa Perkins je izrazila zadovoljstvo što je prošlo samo šest meseci od poslednje donacije koju je U. S. Steel Serbia uručila Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije, sa kojim održava trajne veze.

Klinički centar Srbije je, prema rečima Nadežde Perkins, zamolila kompaniju u Smederevu da donira neophodnu mašinu za sudove kako bi povećala kvalitet usluga pacijenata.

“Kompanija je kupila i instalirala mašinu. Jasno je šta to znači za oko 300 pacijenata i zdravstvenih radnika koji dane provode u Urgentnom centru. Želim da dugo koristite naš poklon, da i dalje poboljšavate uslove rada u ovoj bolnici, a nadam se da će biti još povoda za društveno odgovorno poslovanje, koje odlikuje našu kompaniju“, rekla je danas Nadežda Perkins.
 
Zahvaljujući na donaciji dr Milena Jauković, pomoćnik direktora Urgentnog centra je takođe pomenula dobre odnose i višegodišnju saradnju sa kompanijom U. S. Steel Serbia.

„Donacija je vredna materijalno, a naročito je značajna zbog dostizanja higijenskih standarda kod podele obroka u Urgentnom centru. Pranje sudova ručno, u Urgentnom centru gde ima zaista teških ležećih bolesnika, nije prihvatljivo ni po higijenskim, ni po zdravstvenim standardima” rekla je pomoćnik direktora Urgentnog centra Milena Jauković.

Ju es Stil  je Urgentnom bloku Kliničkog centra Srbije do sada u tri navrata poklanjala klima uređaje, opremu za sobe pacijenata.

Mašina za pranje sudova za Centralnu kuhinju Urgentnog centra je do sada najvrednija donacija.

msp

Izvor: Beta

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!