Home Info Devet velikih godina

Devet velikih godina

by redakcija

 

Poštovani posetioci SDCafe-a. 
Danas SDCafe puni devot godina postojanja.
Početkom aprila 2004. godine, puštena je u etar prva verzija SDCafe-a, koja se sastojala prvenstveno od foruma. SDCafe je prvi web sajt (forumskog i portalskog tipa) napravljen u Smederevu. Podsetićemo da ni jedna državna ustanova, niti jedan mediji nije imao web sajt. SDCafe je pionir interneta u Smederevu!
 
Tokom ovih devet godina, SDCafe je doživljavao raznorazne faze i etape. Počeli smo kao forum a prerasli u brend u najozbiljniji i najsamostalniji medij u gradu i okolini. SDCafe je preživeo i bio svedok svih političkih promena i afera u gradu. 
 
Preživeli smo razne pritiske i lobiranja od strane raznih “funkcionera”, odbili novac za reklamiranje političkih partija i predsedničkih kandidata u vreme svih predizbornih kampanja, odbili ponudu za prodaju SDCafe-a i ostali dostojni svoje prvenstvene ideje i smisla celog portala. Nismo se prodali! Ideja samostalnosti i apsolutne iskrenosti, bez ijedne loše namere nam je uvek bila vodilja. 
 
Ponosni smo jer vas izveštavamo o svemu što je važno i bitno, ponosni smo jer ne spinujemo nizakoga, ne prikrivamo vesti i zveštaje, prenosimo sve i dozvoljavamo vam da iznesete svoja mišljenja bez ikakve cenzure u komentarima vesti! SDCafe je jedino mesto gde možete javno reći sve što mislite. 
 
Ponosni smo na vas! 
 
Zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način do sada učestvovali u SDCafe-u. 
 
Zahvalni smo svima vama jer nas čitate i posećujete svakodnevno. Zahvaljujemo se svima koji nas posećuju iz inostranstva (Kina, Kanada, USA, Engleska, Holandija, Italija, Australija, Afrika…). Svuda nas ima! Ponosni smo na preko 50.000 poseta mesečno i sa preko 130.000 pregledanih stranica. 
 
Možda nismo najmoćniji medij u gradu ali jesmo svakako najuticajniji. 
 
Izvinjavamo se ako je nekad došlo do neke greške, lapsusa ili kašnjenja.
 
Ekipa SDCafe-a će u narednom periodu svoj rad usmeriti na društveno korisno angažovanje, posvetićemo se novim lepim projektima, humanitarnom radu i budjenju kolektivne svesti. Potrebni su nam svi koji žele dobro svome gradu, svi koji hoće da se uključe u rad, koji žele da doprinesu, koji imaju ideje i energije. Potrebni smo jedni drugima.
 
SDCafe će nastaviti da izveštava objektivno, iskreno i surovo. Nudimo učešće svima. 
SDCafe ove godine neće slaviti svoj rodjendan kao do sada. Sačekaćemo lepše vreme pa na otvorenom prostoru svi zajedno proslaviti devet godina postojanja uz raznorazna iznenadjenja. 
 
Joše jednom veliko HVALA što ste tu. 
JER VI STE SDCAFE!
 
SDCafe tim
uzduž&popreko
 

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!