Home ZanimljivostiPoznati Intervju sa Vanjom Udovičićem

Intervju sa Vanjom Udovičićem

redakcija

Jedan od najboljih vaterpolista današnjice i kapiten srpske reprezentacije, Vanja Udovičić, nedavno je postao i ambasador čuvene časovničarske kuće TAG Heuer

Ovaj mladi i uspešan sportista ponikao je u vaterpolo klubu Partizan, a nakon brojnih odličja sa reprezentacijom, prešao je u Jadran iz Herceg Novog, i dalje u Italiju i Hrvatsku, da bi se nedavno vratio u Srbiju, u VK Radnički iz Kragujevca.

Početkom septembra, gostovao je na manifestaciji 24 SATA ELEGANCIJE, u svojstvu TAG Heuer ambasadora. Ovom događaju je takođe prisustvovala i TAG Heuer ambasadorka Katarina Vučetić, koja je sa Vanjom prezentovala čuvenu kuću luksuznih satova.

Vanja govori o životnim izazovima, planovima, svom stilu i satovima koje nosi u svakoj prilici…

1. Vanja, kako uspevate da uklopite sve svoje obaveze tokom dana?

Koliko imam slobodnog vremena, zavisi od perioda godine. Tokom sezone, klupske i obaveze sa reprezentacijom mi dosta ograničavaju prostor za odmor i provod, a vreme mi je organizovano u skladu sa treninzima i utakmicama. Leto i predah su rezervisani za malo opuštanja i tada nemam specijalan recept za organizaciju vremena. Trudim se da se isključim i napunim baterije za sledeću sezonu.

2. Kako ste odlučili da postanete TAG Heuer ambasador?

Veliki sam ljubitelj i kolekcionar satova, i oni su neizostavni deo mog stila. Retko ulazim u ugovore ove vrste, ali sam marku TAG Heuer i njihove modele voleo i pre nego što sam postao njihov ambasador. Smatram ih vrhuncem švajcarskog časovničasrtva, klasikom i poistovećujem se sa njihovom željom za napretkom i vodećom pozicijom koju oni uspešno drže.

3. Šta je ono što tražite u satovima?

Sat oslikava nečiji karakter i stil, posebno kada su muškarci u pitanju, s obzirom da je to često jedini aksesoar koji koriste. U satu prepoznajem sebe i tako se odlučujem za određeni model.

4. Koja je vaša definicija luksuza?  

Luksuz je relativna stvar. Ako pričamo o materijalnim stvarima, recimo da dobar sat smatram luksuzom.

5. Bez kog luksuza ne možete da živite?  

Teško je reći bez čega ne mogu da živim, mislim da ne postoji stvar bez koje ne mogu, a da se povezuje sa luksuzom. Ne mogu bez jutarnje kafe, dragih ljudi i sna.

6. TAG Heuser Aquaracer 500M i Grand Carrera Calibre 36 RS su satovi koji se mogu videti na Vašoj ruci. Od čega zavisi za koji ste se odlučili u određenom trenutku?

Zavisi isključivo od odevne kombinacije, koja opet uvek zavisi od prilike i onoga sto želite postići i kako se želite prezentovati u datom trenutku.

7. Šta mislite o TAG Heuer satovima koje nosite?

TAG Heuer satovi koje nosim idealan su spoj sportskog duha i luksuza. Imaju sve što mi treba kod sata, pouzdan i precizan mehanizam, kao i upečatljiv, moderan dizajn. 

8. Kako biste opisali Vaš lični stil? Da li je to sportski, moderan ili više elegantan?

Moj stil je kombinacija svega sto šte naveli. Stil se menja sa godinama kako se menja i čovek, tako je i moj stil prošao kroz faze. Rekao bih da je sada prepoznatljiv i svojstven mojoj ličnosti, iako, kao što sam rekao, uvek zavisi od prilike.

9. Šta je za Vas najveći izazov u životu i šta će biti Vaš sledeći?  

Ne mogu se odlučiti za jedan, imao sam dosta životnih izazova. Odluka da se bavim vaterpolom je bio prvi, a potom svaki sledeći ugovor i promena životne sredine. Velikim izazovom, s kojim sam se uspešno izborio, smatram i završen fakultet, a neizostavni su naravno svi nastupi na takmičeniima sa reprezentacijom. Trenutno razmišljam kako mi je sledeći veliki izazov, s obzirom da sam najveći deo ciljeva vezanih za karijeru ostvario, verovatno porodica. Složićete se, svakom čoveku to je najveći životni i izazov i prioritet.

10. Koja je Vaša životna filozofija? 

Opet ne mogu reći da imam jednu. Ne postoji životna filozofija u jednoj rečenici. Moja je usko vezana za trud, rad, uspeh i odricanja koja mi se, verujem, vraćaju dobrim.

Izvor: LuxLife

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!