Home Info I pored padavina putevi u Smederevu prohodni

I pored padavina putevi u Smederevu prohodni

redakcija

Pošto je tokom noći palo oko 15 santimetara snega na teritoriji Smedereva bilo je malih problema da ekipe Zimske službe "počiste sneg do određenog vremena" ali u toku dana su lokalni putevi očišćeni, rekao je agenciji Beta član Štaba zimske službe Ranko Mladenović.

Mladenović je dodao da su svi putevi prvog i drugog reda prioriteta prohodni, na uzbrdicama posuta je mešavina soli i rizle.

"Sve je prohodno tako da su bila manja zakašnjenja u autobuskom saobraćaju. Pošto su padavine relativno slabog intenziteta verujem da ćemo sve lokalne puteve uspeti da održimo prohodnim".

U toku dana i popodneva biće očišćen "treći prioritet", moravski pravac, sela Lipe, Kulič, Šalinac, Radinac, koji se čiste, bez posipanja mešavine soli i rizle, rekao je Mladenović dodavši da nije bilo primedbi od Službe hitne pomoći, Laste, Vatrogasne jedinice i Ishrane.

"Sve je u najboljem redu i izdržavamo tempo koji nameće vreme" zaključio je član gradskog Štaba zimske službe Ranko Mladenović.

Prodavnice u Smederevu danas su slabije snabdevene robom koju u grad dovoze dobavljači  iz drugih mesta Srbije, na Zelenoj pijaci danas je bilo nekoliko prodavaca kao i na Mlečnoj pijaci koja je u pokrivenom prostoru koji se ne greje.

Policija je apelovala na građane da koriste gradski prevoz i taksi vozila da bi se izbegla zagušenja u saobraćaju i nezgode.

msp

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!