Home InfoDruštvo Humanitarna akcija gimnazijalaca za školske drugove Aleksandru i Aleksandra

Humanitarna akcija gimnazijalaca za školske drugove Aleksandru i Aleksandra

by redakcija1

Gimnazijalci nastavljaju niz humanitarnih akcija koje priređuju kako bi pomogli školskoj drugarici Aleksandri Petković i drugu Aleksandru Ristiću.

U sredu, 15. maja, od 12 sati i 20 minuta, gimnazijski Učenički parlament organizuje još jedan takav događaj koji će okupiti i vršnjake iz drugih škola.

I ranije su u više navrata gimnazijalci poručivali da su Aleksandrina i Aleksandrova borba, zapravo borbe svih nas, svakog pojedinačno. Oboje imaju svega po 19 godina i potrebno je da se sakupe sredstva za njihovo lečenje.

U vremenima kada trka za novcem postaje jedina koju svako trči, potrebno je da se zaustavimo i svoje snage preusmerimo na stazu kojom trče oni koji se suočavaju sa zidom koji možemo pomeriti samo zajedno.

Snaga koju sobom nose mladi ljudi nažalost nije dovoljna. Potrebno je da zaustavimo besmislene trke i podržimo onu koja je najneizvesnija i najsudbonosnija.

Naši mladi sugrađani, naši gimnazijalci, upućuju apel za pomoć svojim vršnjacima. Odvojimo li nešto svog vremena i uključimo se u akciju prikupljanja pomoći za lečenje dvoje mladih ljudi, pomoći ćemo da njihovo vreme ne bude izgubljeno! – poručuju učenici Gimnazije Smederevo.

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!