Home InfoHronika Hapšenje zbog krađe automobila

Hapšenje zbog krađe automobila

redakcija

Uhapšena šestočlana grupa za koju se sumlja da je krala automobile na području Beograda i Smedereva. Policija pronašla sedam ukradenih vozila.

Beogradska policija je uhapsila šestočlanu kriminalnu grupu koja se sumnjiči da je krala automobile, a potom, većinu ukradenih vozila rastavljala na delove i prodavala, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Kako je navedeno, uhapšeni su Sava I. (35), Goran P. (31), Vladimir J. (27), Bojan Đ. (20), Goran M. (45) i Dragan M. (51), vlasnik auto-servisa na Smederevskom putu.

Oni se sumnjiče da su na teritoriji Beograda i Smedereva krali vozila, a potom, većinu njih odvozili u garažu osumnjičenog B. Đ. gde su ih rastavljali na delove, a potom prodavali.U saopštenju se dodaje da je osumnjičeni D. M. po unapred postignutom dogovoru davao V. J. alat za krađu hondinih vozila novije generacije, koji mu ih je zatim isporučivao, kako bi ih rasklapao u delove a onda ugrađivao u vozila u svom servisu.

Policijski službenici pronašli su sedam vozila koje je ova grupa neovlašćeno prisvojila, a tri vozila su pronađena u rastavljenom stanju.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Prvog osnovnog suda u Beogradu, dodaje se u saopštenju.

Izvor: RTS

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!