Home Info Gradonačelnica Smedereva optužila bivše partnere

Gradonačelnica Smedereva optužila bivše partnere

by redakcija

Gradonačelnica Jasna Avramović (SNS), koja je pet godina bila u lokalnoj koaliciji sa DS, na sednici Skupštine optužila je demokrate za rasipanje narodnog novca, bogaćenje i gubitke u gradskoj kasi.

– Ja imam samo ar zemlje u Sokobanji, koji sam kupila kada ste hteli da me oterate sa posla. Nemam stanove u Beogradu ili Londonu, a vi dajte da pogledamo vaše imovinske karte… Radili ste sve protiv interesa Grada i ostavili 440 miliona dinara gubitka, zbog čega još grcamo. Samo jednu prezentaciju u novinama platili ste pola miliona dinara, da reklamirate rafineriju kao investiciju veka, a to se ispostavilo kao najveći lopovluk. Bolje vam je da ćutite, da ja ne progovorim, jer znam šta ste sve radili dok sam sa vama bila u koaliciji – poručila je Avramovićeva, u prošlom mandatu zamenik gradonačelnika upravo iz redova DS.

Demokrate su odgovorile sličnim kritikama, a šef njihove odborničke grupa, Andreja Pavlović, posebno je istakao nabavku novog automobila od 26.000 evra, te činjenicu da je „Smederevska jesen“ trajala kao Olimpijada, a još se ne zna koliko je koštala.

– Mi smo za četiri vikenda potrošili 25 miliona dinara i, kroz donacije, vratili gotovo kompletnu sumu. Vi ste, međutim, za sedmodnevni „Tvrđava teatar“ platili 24 miliona dinara – zaključila je Jasna Avramović.

J.Ilić

Izvor: Večernje novosti

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!