Home Info Gledaj majku, biraj ćerku ili porodica na prvom mestu

Gledaj majku, biraj ćerku ili porodica na prvom mestu

by redakcija

Na izborima za odbornike Skupštine grada u nedelju, 24. aprila građani Smedereva s pravom glasa odlučivaće se za svoje predstavnike u lokalnom parlamentu. Među kandidatima su neka stara-dobro poznata imena, ima novih lica, prilično iznenađenja, a najviše – čini se, rodbinski povezanih kandidata.
Najviše iznenađenja ima na listi SNS. 

Najbliži saradnik gradonačelnice Jasne Avramović, nekadašnji visoki funkcioner DS i zamenik gradonačelnika Bojan Teofilović tek je 12. na listi SNS.

Činjenica da je prvostepeno osuđen za falsifikovanje fakultetske diplome nije ugrozila visoku poziciju Petra Disića, koordinatora komunalnih javnih preduzeća u postupku pripajanja i zamenika direktora JKP Čistoća, koji se nalazi na 6. mestu liste kandidata za odbornike SNS.

Najbolje pozicioniran predstavnik koalicionog partnera – PUPS-a na ovoj listi je Stojan Bosić (14. mesto), dok su kandidati SPO-a na 20, odnosno 24. mestu. Jedno od najvećih iznenađenja na ovoj listi je doskora prvi čovek smederevskih radikala Vitomir Radovanović, koji je za svoj prelazak u SNS „nagrađen“ 32. mestom na odborničkoj listi.

Nekadašnji potpredsednik Gradskog odbora SPS Radiša Jovanović, za prelazak u SNS, “počašćen“  je čak 51. mestom na listi kandidata za odbornike. 

Familijarna je i lista kandidata KZBS- Milan Lukić-JS. Tako se bračni par Biskupljanin nalazi na 2. odnosno 3. mestu liste kandidata za odbornike, kao i ćerka i majka: Irena i Slađana Gavranović.

Odbornička lista Socijalističke partije Srbije je prava porodična. 
Na njoj su kandidati povezani najrazličitijim rodbinskim vezana. Tako su na istoj listi sledeće majke i ćerke: Ljiljana Životić-Živanović i Tamara Živanović, dr Vesna Ivković i Aleksandra Vučić i Tatjana Pavlović-Ognjanović i Tijana Ognjanović. Na listi su i otac i sin: Milovan i Dragan Kostić,  kao i Milan Stamenković – sestrić Milovana Kostića, potom Veljko Barović sinovac Milije Barovića i Marko Aleksić, kome je prvi na listi Branče Stojanović teča! 

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!