Home Info Gimnazijalci na Republičkom takmičenju u atletici

Gimnazijalci na Republičkom takmičenju u atletici

redakcija

Republičko takmičenje u atletici za srednje i osnovne škole je održano 15. maja,  na najnovijem atletskom stadionu u Novom Pazaru. Značaj ovog takmičenja potvrdio je veliki broj takmičara iz čitave zemlje.  Smederevska Gimnazija imala je svoje predstavnike koji su se plasirali na ovo važno takmičenje. 

Žensku ekipu činile su: Jana Staletović, Saša Stojanović, Jovana Tomić, Isidora Cvetković, Vera Petronijević, Ðurđa Veličković, Milica Mladenović i Natalija Ristić. U kategoriji pojedinaca plasirao se Adam Panić. Ovaj sastav je za takmičenje spremila i peedvodila profesorka fizičkog vaspitanja Sandra Papić.

Uz dobru organizaciju i još bolji  teren, prkos lošim vremenskim uslovima, sa realnim izgledima da se vreme poboljša, očekivali su se i dobri rezultati. Adam je osvojio četvrto mesto u trci na 100m, a od prvog mesta ga je delilo svega 50 stotinki, pa Gimnazija slobodno može da se pohvali da u svojim redovima ima jednog od najbržih trkača u Srbiji. Iako je jedna od najmlađih ekipa na celom takmičenju, jer  se sastoji od pet učenica prvog razreda, jedne drugog i dve učenice četvrtog razreda, tim koji čine devojke je ostvario sjajan rezultat  zauzevši šesto mesto. 

Isidora Đorđević, Aleksandra Savić
Foto:Mina Paunović
SDCafe.rs

 

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!