Home InfoDruštvo Fortress Music Festival 28 i 29.jula u Smederevu

Fortress Music Festival 28 i 29.jula u Smederevu

redakcija

I ove godine će se u Smederevu održati Fortress Music Festivala koji je do sada posetilo preko 15 000 ljudi za samo dve godine.

Festival ce se odrzati u periodu od 28 i 29 jula u samom srcu Smedereva u kultnoj Smederevskoj tvrđavi. Sa ciljem da posetiocima pruži vrhunski audio-vizuelni ugođaj ovaj festival će ugostiti preko 40 izvođaca među kojima su i dva  izraelska DJ producenta koji zasigurno zauzimaju 1 mesto na svim top music skalama širom sveta sa svojim hitovima STANGA i WAKA.

Od Fortress Music Festivala imamo veoma visoka očekivanja i to sa dobrim razlogom.  Pre svega zbog svoje produkcije, preko jedinstvenog prostora Smederevske tvrđave kao i broja posetilaca koji se očekuju ove godine, verujemo da će spektakl biti zagarantovan. Smederevska tvrđava dugi niz godina važi za jedno od najbolji mesto u ovom delu Evrope za organizaciju ovakvog muzičkog događaja.

Ovogodisnje zvezde festivala su izraelski izvođači SAGI ABITBUL i VIVO EDM producenti čije pesme prelaze od 1.000.000 pa čak i do preko 50.000.000 pregleda, kao i to da su u svim delovima sveta njihove pesme u TOP 10 na svim listama.

Svoju kartu mozete nabaviti u svim WIN WIN shopovima sirom Srbije po ceni od

1 dan 500 rsd / 2 dana 800 rsd / VIP 2000 rsd 

foto: promo

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!