Home Info FK Smederevo dočekuje Sparatak

FK Smederevo dočekuje Sparatak

redakcija

Danas u 13 časova FK Smederevo će ugostiti subotički Spartak. Utakmica 13. kola Jelen Super Lige igra se na stadionu kraj stare železare.

Na redovnoj konferenciji za novinare uoči utakmice 13. kola Jelen super lige sa novinarima su razgovarali šef stručnog štaba Dragan Đorđević i fudbaleri Branislav Atanacković i Nenad Marinković.
Đorđević je najavio da će Smederevo kao i do sada igrati otvoreno i da se ovom meču uprkos kvalitetu protivnika ne pridaje neka veća važnost nego uobičajeno.
„Radi se kvalitetnoj ekipi, ekipi koja je ove sezone igrala u evropi i u koja u svojim redovima ima i reprezentativca. Oni su zbog evropskih utakmica imali nešto kraću pauzu pa se možda baš u toj činjenici nalazi i naša prilika. Raduje me što ekipa igra sve bolje i nadam se da ćemo konačno rešiti problem realizacije na domaćem terenu.“
Atanacković naglašava da je protivnik nešto iskusniji i da je naša ekipa, kao što je i bilo očekivano, tokom prvenstva imala određene oscilacije, ali smatra da je tim trenutno u dobroj formi i najavljuje dobar meč u kome bi trebalo da se valorizuju tri boda osvojena u Čačku.
Marinković misli da će Smederevo imati otežavajuću okolnost i u činjenici da je Spartak promenio trenera: „sa dolaskom novog trenera, atmosfera u ekipi se uvek malo „prodrma“, igrači žele da se nametnu novom šefu, pa očekujem da ćemo igrati protiv veoma motivisanog protivnika. Ipak, i mi smo u dosadašnjem toku prvenstva pokazali karakter i sigurno ćemo ići na pobedu.“
Sa izuzetkom Ognjanovića čiji je nastup na ovom meču neizvestan zbog povrede, svi ostali igrači konkurišu za mesto u timu.

Izvor: FK Smederevo

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!