Home InfoPolitika Ana Brnabić posetila Smederevo

Ana Brnabić posetila Smederevo

by Redakcija

Juče je prostorije Srpske Napredne stranke u Smederevu posetila članica predsedništva SNS i kandidat za narodnog poslanika Ana Brnabić. Ispred prostorija stranke Brnabićevu je pored aktivista i građana, dočekala je i poverenica Gradskog odbora SNS i šef izbornog štaba Jasmina Vojinović, poverenik Gradskog odbora SNS Jovan Beč, i poverenik i kandidat za narodnog poslanika Dejan Stošić.

„Naš cilj je da prosečna plata u Srbiji bude najmanje hiljadu evra, a prosečna penzija najmanje 500 evra. U kampanji smo se borili da podsetimo ljude o svemu što smo uradili“ – rekla je bivša premijerka.

Ana Brnabić je rekla i da su izbori zakazani za 3. april istorijski važni i pozvala sve građane da izađu na birališta i da podrže mir i stabilnost, da podrže Aleksandra Vučića kao jakog lidera koji nam sve to garantuje.

Takođe, rekla je da je u Smederevu dosta toga urađeno, ali da je ostalo još najmanje toliko toga da se uradi.

foto: SNS Smederevo

 

Slične vesti

1 comment

Ivan 31.03.2022 - 00:01

Sto nepita premijerka Jasminu posto je Beč tu samo figurativno kao gradonacelnik zasto je Smederevo toliko prljavo , zagadjeno a pored toga od taxista koliko ima na divlje ne moze da se vozi gradom….

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!