Home ZanimljivostiPutovanja 1001 NOĆ U SRCU DUBAIJA

1001 NOĆ U SRCU DUBAIJA

redakcija

Madinat Jumeirah Arabian Resort na prelepoj peščanoj plaži, najveći je hotelski kompleks od 5 zvezda u Dubaiju…

Mini grad koji se proteže na 40 hektara, arhitektonski podseća na tradicionalne arapske palate, pa je lokalno stanovništvo najposećenijeg medju Ujedinjenim Arapskim Emiratima veoma ponosno na ovo veličanstveno zdanje.

Arabian Resort, kako popularno nazivaju Madinat Jumeirah hotel, sastoji se iz više celina. Velike hotelske zgrade 29 arapskih vila, idealne su za sve ljubitelje privatnijeg odmora i intimne atmosfere, jer imaju 9 do 11 soba i 7 kraljevskih vila, u kojima uglavnom odsedaju zvezde Holivuda i članovi kraljevskih porodica. Noćenje u ovim vilama se kreće od 9.000 do 30.000 evra.

U okviru kompleksa se nalaze brojni restorani, kafići, poznati šoping deo Souk Madinat, vrhunska teretana, Six Senses spa, ukupno 48 bazena, vodeni zabavni park i poseban klub za decu. Vile su povezane sa više od 3 km kanala, gde plove vodeni taksiji za goste, popularne arapske abre, koje posetioce prevoze sa jednog na drugi kraj resorta. Gosti fascinantnog hotelskog kompleksa mogu besplatno da obidju čuveni Burj Al Arab, jer je u vlasništvu iste kompanije, a pogled koji se noću pruža na turističko čudo od 7 zvezda je jedinstven i neuporediv.

Izvor: LuxLife

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!