Home Info Zlato za Anu Alentijev na prvom kupu Srbije

Zlato za Anu Alentijev na prvom kupu Srbije

by redakcija

Ana Alentijev, juniorska reprezentativka Smedereva, novu takmičarsku sezonu počela odličnim rezultatom u prvom kolu Kupa Streljačkog saveza Srbije, na vazdušnom strelištu na SPENS-u u Novom Sadu, gde je juče osvojila prvo mesto u disciplini vazdušni pištolj.

Sa rezultatom od 375 krugova osvojila je zlatnu medalju u juniorskoj konkurenciji. Drugo mesto pripalo je Jovani Dragačevac iz Streljačkog kluba „Aleksa Dejović“  iz Užica sa 364 kruga, a treće Anđeli Arsović iz Partizana sa 357 krugova. Sa ovim rezultatom Alentijev je zauzela četvrto mesto u seniorskoj konkurenciji, iza reprezentativki Srbije Bobane Veličković iz Streljačkog kluba „Bor 030“ sa 376 krugova na trećem mestu i Jasne Šekarić iz Crvene zvezde sa 377 krugova i zlatne Aleksandre Ristović koja je ovu medalju osvojila rezultatom od 378 krugova. 

Ovo je sjajan početak sezone za našu mladu takmičarku i nastavak njenih dobrih rezultata.
Za Streljačku družinu „Smederevo“ u prvom kolu Kupa nastupile su puškom i mlađa juniorka Danica Denić i juniorka Jelena Jakovljević sa solidnim rezultatima. 

Drugo kolo kupa SSS održaće se 23. novembra u Smederevu.
Pre ovog takmičenja na Strelištu u Smederevu održaće se tradicionalni, jedanaesti po redu Memorijalni turnir „Želibor Mladenović Žele“ serijskom vazdušnom puškom. Turnir je od ove godine i zvanično uvršten u kalendar takmičenja Streljačkog saveza Srbije. 

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!