Home Info Zlato za Anu Alentijev na prvom kupu Srbije

Zlato za Anu Alentijev na prvom kupu Srbije

redakcija

Ana Alentijev, juniorska reprezentativka Smedereva, novu takmičarsku sezonu počela odličnim rezultatom u prvom kolu Kupa Streljačkog saveza Srbije, na vazdušnom strelištu na SPENS-u u Novom Sadu, gde je juče osvojila prvo mesto u disciplini vazdušni pištolj.

Sa rezultatom od 375 krugova osvojila je zlatnu medalju u juniorskoj konkurenciji. Drugo mesto pripalo je Jovani Dragačevac iz Streljačkog kluba „Aleksa Dejović“  iz Užica sa 364 kruga, a treće Anđeli Arsović iz Partizana sa 357 krugova. Sa ovim rezultatom Alentijev je zauzela četvrto mesto u seniorskoj konkurenciji, iza reprezentativki Srbije Bobane Veličković iz Streljačkog kluba „Bor 030“ sa 376 krugova na trećem mestu i Jasne Šekarić iz Crvene zvezde sa 377 krugova i zlatne Aleksandre Ristović koja je ovu medalju osvojila rezultatom od 378 krugova. 

Ovo je sjajan početak sezone za našu mladu takmičarku i nastavak njenih dobrih rezultata.
Za Streljačku družinu „Smederevo“ u prvom kolu Kupa nastupile su puškom i mlađa juniorka Danica Denić i juniorka Jelena Jakovljević sa solidnim rezultatima. 

Drugo kolo kupa SSS održaće se 23. novembra u Smederevu.
Pre ovog takmičenja na Strelištu u Smederevu održaće se tradicionalni, jedanaesti po redu Memorijalni turnir „Želibor Mladenović Žele“ serijskom vazdušnom puškom. Turnir je od ove godine i zvanično uvršten u kalendar takmičenja Streljačkog saveza Srbije. 

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!