Home Info Završeno asfaltiranje Omladinske ulice

Završeno asfaltiranje Omladinske ulice

redakcija

U okviru Ugovora „Periodično održavanje – Ojačanje kolovozne konstrukcije javnog puta, rehabilitacija javnog puta i pojačano održavanje javnog puta (poboljšanje javnog puta) – gradske ulice u Smederevu u 2012. godini ", tokom vikenda je izvršeno asfaltiranje kolovozne konstrukcije drugog dela Omladinske ulice u dva asfaltna sloja i to; bitumenizirani noseći sloj BNS32s, d=8cm (850m2) i habajući sloj od asfalt-betona AB11, d=4cm (950m2).

U okviru radova na drugom delu ove ulice izvršeno je i popločavanje trotoara „Vibet pločama" sa obe strane u širini levo- 4,25m i desno- 4,55m).

Dužina druge deonice (širine kolovoza 8,55m) iznosila je 67m, ne računajući prilaze Ulici Starine Novaka i Autobuskoj stanici. 

Za završetak svih radova potrebno je uraditi: korekciju šahti u trotoarima, formiranje drvoreda, deo betonskih radova na parkingu i asfaltiranje parkinga na platou pored Železničke stanice.

Parking sadrži 28 mesta za putnička vozila, dimenzija 4,60m h 2,30m, sa podužnom i ulazno-izlaznom saobraćajnicom, širine5,40m. Ukupna neto površina parkinga iznosi 483m2.

Izvor: Grad Smederevo

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!