Home InfoDruštvo Vandalsko ponašanje: Srušene žardinjere, prevrnute kante…

Vandalsko ponašanje: Srušene žardinjere, prevrnute kante…

by redakcija

Noćas u Smederevu na različitim lokacijama po centru grada, dogodilo se vandalsko ponašanje, pretpostavljamo grupe ljudi, koje je kao rezultat imalo zaista neprijatne scene.

Naime, na više lokacija osvanule su polomljene klupe polomljeni kandelabri, polomljeni kontejneri, pobacane piramide-zardinjere na Keju, kante za djubre bile su prevrnute…

Zaista scene kakve nisu dostojne našeg grada.

Zašto je to tako, šta je nagnalo nekoga da to uradi, verovatno je svima misterija. Medjutim, svi moramo da se zapitamo kakvi to ljudi žive među nama.

Slične vesti

6 comments

sale 18.02.2024 - 14:01

Mlado,ludo,drogirano.

Reply
Goran Obradovic Docent 18.02.2024 - 15:50

To sve rade Vaša deca, koja kad dobiju lošu ocenu idete da se svađate sa nastavnikom, a kad završe nastavu idu taksijem kući. Šta ste očekivali da budu mali Gorani?

Reply
Godo 18.02.2024 - 17:43

To mora da su oni isti što su mom komšiji lomili dva tri puta rampu. Snimile ih i kamere ali sistem ćuti i pravi se mrtav.
Videli da sve može pa sad lome redom.

Reply
Smederevac 18.02.2024 - 21:58

Pa nadležni kažu sve mirno ..tiho ,prosto milina. Gde su patrole,kamere za tu sramotno drsku omladinu Sve to prvo u vojsku ..

Reply
Ja 18.02.2024 - 23:27

Ne opravdavam ponasanje ovih pojava ali nije kao da su te zardinjere mnogo doprinosile infrastrukturi i sadrzaju u Smederevu, pogotovo za omladinu.

Reply
Komšija Mare 19.02.2024 - 11:03

Ehh,nekada su policajci patrolirali pešaka Gradom pa bi smo ćaskali,pričali i šalili se sa njima. Nije bilo sličnih dešavanja poput ovih.Današnja omladina nije kao nekada. Edukacija,strogoća,finoća,kultura nam je trenutno sa ovakvom pojedinom omladinom(Čast izuzetcima) ravna nuli. Kod mene pre mesec dana stoje u ulici njih petoro i gadjaju vozila grudvama od snega i njima je to interesantno. (Umesto da se sami grudvaju i jure devojke njima je ovo dobra zabava. Šta reći.

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!