Home Info Uspešna sezona za SD Combat

Uspešna sezona za SD Combat

by redakcija

Karate klub SD Combat je veoma uspešno odradio proteklu takmičarsku sezonu u karate sportu. Kao jedini klub na području grada Smedereva koji pripada Karate Federaciji Srbije ujedno i Svetskoj Karate Federaciji WKF dostojno su predstaviljali naš grad u veoma ozbiljnoj konkurenciji.

"Sezona za nama donela je dosta uspeha u svim uzrasnim kategorijama u borbama od pionira do seniora, osvojeno je oko 50 odličja na regionalnim, međunarodnim i državnim takmičenjima. Ove sezone smo imali 10 registrovanih i potpuno spremnih takmičara koji su opravdali poverenje trenera i u narednom periodu očekujemo dosta uspeha" – kažu za SDCafe iz SD Combata.  
Posebno ističu pionire: Milošević Teodoru, Stanišić Anđelu i Milićević Marka; Juniore: Šaljić Luku i Mirković Marinu i izvanrednog seniora: Vukomanović Darka. Najbolji rezultati ove sezone svakako su medalje sa međunarodnih takmičenja Trofej Beograda, Zlatni pojas Čačka – turniri koji važen za jedne od najjačih u Evropi, kao i regionalna prvenstva, kupovi i školska prvenstva.

Naravno tu je i Aranđelovac Open i još mnoga druga veoma uspešna takmicenja. Jako malo im je falilo da pioniri putuju na balkansko prvenstvo u Tursku ali na to nije uticao takmičarski rezultat već drugi faktori koji se ne tiču sporta.

Sledi zasluženi odmor, pa početkom avgusta spremanje za narednu sezonu. Klub trenutno broji 52 člana svih uzrasta. 

 

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!