Home InfoHronika Uhapšeni kradljivci telefonskih kablova i bakarnih oluka

Uhapšeni kradljivci telefonskih kablova i bakarnih oluka

by redakcija

Požarevačka  policija   odredila  je zadržavanje  i podnela krivičnu prijavu protiv četiri osobe zbog krađe telefonskih kablova i bakarnih oluka.

Policija je uhapsila Dimitrija  T. (21) iz Majdanpeka i Saše P.(32) iz Kučeva, Bojana Đ. (32)   i Darka B.(32)  obojica iz Požarevca. Prva dvojica pokrala je telefonske kablove sa devet stubova, druga dvojica bakarne oluke sa novoizgrađene kuće.

Dimitrije i Saša osumnjičeni  su da  su na relaciji puta Duboka-Radenka sa  devet drvenih stubova  posekli   telefonske  kablove  dužine oko 250 metara, isekli ih na  manje delove  i   zapakovali  u gepek putničkog vozila  vlasništvo osumnjičenog Dimitrija T.

Policija ih je nedaleko odatle oko 00,15 časova u selu Dobra, zaustavila i u gepeku putničkog vozila našla i  oduzela pokradene kablove vlasništvo  preduzeća “Telekom Srbija”.

Policija  je takođe  uhvatila  na  delu i Bojana Đ. i Darka B,  obojica iz Požarevca, dok su  u kasnim večernjim časovima   krali bakarne oluke  sa novoizgrađene porodične kuće   meštanina  sela Dubravica.

Bakarni oluci koje su osumnjičeni   prenosili u  obližnje dvoriše vraćeni  su vlasniku.

Sva četvorica uhapšenih biće uz krivičnu prijavu predati nadležnom istražnom sudiji.

 

msp

 

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!