Home InfoHronika Uhapšeni kradljivci dizela i kablova

Uhapšeni kradljivci dizela i kablova

by redakcija

Polcija uhpasila 3 osobe zbog sumnje da su iz fabrike opeke "Fantini Skianatiko" u Mihajlovcu ukrali 260 litara dizel goriva i 30 metara visokonaponskog kabla.

Uhpašeni su noćas, odmah posle kradja, Saša P. (39), Stefan A. (19) i Jovan S. (30) svi iz Smedereva koji su iz predati nadležnim pravosudnim organima, navodi se u saopštenju. Policija je utvrdili "da je Saša P. pozajmio automobil od kolege taksiste i sa Stefanom A. došao do ciglane, gde ih je sačekao i u fabriku uveo radnik obezbeđenja Jovan S.".

"Iz magacina su ukrali 260 litara dizel-goriva i posekli i izneli 30 metara visokonaponskog kabla, čime su prouzrokovali nestanak električne energije u fabrici", dodaje se u saopštenju. 

Policija je, potom na putu Smederevo-Smederevska Palanka kod skretanja za Vrbovac, zaustavila taksi vozilo "Škoda", u kome su Saša P. i Stefan A., a u gepeku su nađene kante sa dizel-gorivom, isečeni visokonaponski elektro-kablovi i alat.

Policija je, prethodno na osnovu operativnih saznanja da oni vrše krivična dela, osumnjičene određeno vreme pratila, što je rezultiralo hapšenjem i nalaženjem ukradenih predmeta.

Izvor: Tanjug

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!