Home InfoDruštvo U planu obnova Kovinskog mosta

U planu obnova Kovinskog mosta

by redakcija1

Na portalu javnih nabavki objavljen je poziv Javnog preduzeća za puteve Srbije zainteresovanim firmama i kompanijama za posao rehabilitacije mosta preko Dunava, a na pravcu Smederevo – Kovin.

Kako se iz poziva može zaključiti vrednost je procenjena na milijardu i 560 miliona dinara, a rok za podnošenje ponuda ističe 29. januara u 10 časova.

 

Radovi se odnose na deonicu nešto dužu od 1400 metara i izabrani izvođač bi trebalo da ih okonča za 730 kalendarskih dana.

Slične vesti

2 comments

Godo 05.01.2024 - 20:28

Nadvožnjak neće niko ni da pogleda jer preko njega idu neki manje vredni ljudi

Reply
NIKOLA TASIC CALE 09.01.2024 - 23:29

Kada je građen Nadvonžak (1979.),mnogi su ga zvali Gazela! Vlast ga je pustila u promet, Mnogi su zaborvili na održvanje: stručne (Zakonske) kontrole, popravke, farbanje. pa je Gazela posatala „Mrtva kobila“! Ovde je bila jedna moja prića o Nadvožnjaku,… i niko nije reagovao! Onda su me, kao inženjera i starog smederevca, ljudi iz Pokreta Tvđava snimili i postavili na Youtube… i niko nije reagovao.
Ponovo pozivam sve nadležne, da pod hitno stvore materijalne i dr. uslove, kako bi se Nadvožnjak popravio i doveo u ispravno i bezbedeno stanje.
Da ne bude kasno (most u Ovčar banji)!

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!