Home Info U nedelju prevoz birača na KiM

U nedelju prevoz birača na KiM

redakcija

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da organizuje autobuski prevoz za interno raseljene sa Kosova i Metohije, koji mogu na lokalnim izborima, zakazanim za 3. novembar, da glasaju jedino direktno na teritoriji Pokrajine.

Polazak je u nedelju, 3. novembra, sa sledećih destinacija: Iz Beograda u 00 časova-plato ispred Palate "Srbija", istočni ulaz, Bulevar Mihaila Pupina 2, Novi Beograd, iz Smedereva u 00 časova-autobuska stanica, iz Kruševca u 03 časa -autobuska stanica, iz Niša u 03 časa -sa Glavne autobuske stanice, iz Velike Plane u 01 čas –    sa autobuske stanice.

Iz Lapova je polazak u 01:30 časova – sa autobuske stanice, iz Batočine u 01:40 časova –    sa parkinga kod motela Košuta, iz Jagodine u 02 časa – kod poslovnice Niš-ekspresa preko puta glavne autobuske stanice, iz Vrnjačke Banje 03 časa – sa parkinga kod autobuske stanice, iz Kraljeva u 3:40 časova – kod autobuske stanice, iz Kraljeva u 4:20 časova- kod autobuske stanice, iz Raške u 5:10 časova – kod autobuske stanice, iz Kragujevca u 3:20 časova – ispred hale sportova Jezero.

Istim prevozom glasači će posle obavljenog glasanja biti vraćeni na početne destinacije. Za dalje informacije zainteresovani se mogu obratiti na telefon: 311 10 19.

 

Izvor: Tanjug

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!