Home InfoHronika Troje osumnjičeno za više razbojništva

Troje osumnjičeno za više razbojništva

redakcija

–  Policija je odredila zadržavanje od 48 sati za troje osumnjičenih da su počinili više razbojništva i pokušali nekoliko razbojništva.

Policija je odredila zadržavanje   Slobodanu  Z. (36) iz Požarevca  i Saši  J. (25)  iz Kostolca, zbog  sumnje  da su počinili  osam  razbojništva  i razbojništa u pokušaju.

Zadržavanje je određeno i Mileni G. (29) iz Požarevca, zbog sumnje  da je  osumnjičenima pomagala  u  izvršenju krivičnih dela. Milena je osumnjičena da je  dovozila počinioce na mesto razbojništva  i odvozila ih je posle razbojništva.

Oni su osumnjičeni  za  razbojištva  počinjena nad radnicima    benzinskih pumpi "NIS Jugopeterol" i "MVL Petrol", menjačnicama  "Frends",  "Maja 4" i "Reds", prodavnici  "Dali", kladionici "Zero Bet" i  trafici "Uno",  kada su u kasnim večernjim časovima maskirani i uz pretnju pištoljem  od radnika oduzimali novac.

Pretresom osumnjičenih i njihovih porodičnih kuća policija je našla  replike  pištolja i garderobu koju su koristili  prilikom razbojništva,  kao i   jedan deo  novca  u različitim apoenima.

Osumnjičeni  su uz krivičnu  prijavu predati istražnom sudiji  Osnovnog suda u Požarevcu.

msp
 

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!