Home Info Traže se saradnici za novi magazin

Traže se saradnici za novi magazin

redakcija

Udruženje “Kulturno nasleđe grada Smedereva” (KNGS) traži saradnike za novi časopis za kulturu, koji će početi da izlazi u oktobru. 

U nameri da na jednom mestu objedine sve relevantne informacije iz sveta umetnosti i kulture, KNGS će na jesen pokrenuti novi omladinski bilten pod nazivom “Mladi smederevski reporter”.
U udruženju navode  da je reč o prvom, pravom društveno angažovanom omladinskom mesečniku, u kome će se naći angažovane kolumne, recenzije muzičkih, filmskih i književnih ostvarenja, intervjui, kritike i top liste…Mladi smederevski entuzijasti tvrde da cenzure neće biti, te da će bilten biti jedan od retkih koji neguje objektivnost.

“Mladi smederevski reporter” će, kako je planirano, izlaziti mesečno, kao web magazin.
Udruženje “Kulturno nasleđe grada Smedereva” traži mlade ljude koji bi hteli da se priključe redakciji, a zainteresovani su za omladinsku politiku i angažovanje mladih. Poziv je otvoren za sve one koji žele da utiču na okolinu i društvo, da se bore protiv diskriminacije, za očuvanje i zaštitu životne sredine, ili pak da izraze svoj stav o kulturi.
Kratku biografiju, uz napomenu za koju rubriku se prijavljuju, mladi treba da pošalju na mejl adresu : [email protected] sa naznakom “Prijava za poziciju dopisnika”.

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!