Home InfoHronika Striptiz u „Velikom bratu“!

Striptiz u „Velikom bratu“!

redakcija

Njišući se zavodljivo u ritmu muzike, smederevska taksistkinja iz „Velikog brata“ trudila se da raspomami maštu publike, ali i svih ukućana, dok je lagano skidala sa sebe garderobu, ostavši na kraju samo u donjem vešu. Usput je uspela da navede Radašina da omiriše njene čarape, pre nego što je u stilu Dite fon Tiz došla do velike čaše napunjene vodom. E sad, razlike između Đulejićeve i njene svetski poznate koleginice su bile očigledne jer se ona nije okupala u čaši, a ima i nešto više celulita od Dite, iako to nije ono što je najviše upadalo u oči.
Veći problem predstavljalo je to što je čitav snimak skidanja korpulentne ukućanke VB-a protekao bez znaka da je taj prizor zabranjen za mlađe od 18 godina. Tako je usred porodičnog termina Slavica tresla grudima, drmala zadnjicom i skidala garderobu.
Iz televizije „Pink“ nam je objašnjeno da oznaka o zabrani za maloletnike nije morala da stoji tokom skidanja.

– Svaka emisija ima svoj znak kojim se označava za koji uzrast je ona namenjena. U toku emisije se po nekoliko puta pojave znakovi za određivanje do kog uzrasta je program dozvoljen, ali apsurdno je da te oznake sve vreme budu na ekranima – rekla je za „Alo!“, Tatjana Vojtehovski, potpredsednik kompanije „Pink“.

Izvor: Alo

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!