Home Info Sneg nije iznenadio Zimsku službu u Smederevu

Sneg nije iznenadio Zimsku službu u Smederevu

by redakcija

Sneg na teritoriji grada Smedereva nije remetio red vožnje gradskih i prigradski autobusa i sve se odvija normalno, tako da nije bilo nikakvih problema, osim što pada sneg, rekao je član zimske službe Ranko Mladenović.

Mladenović je rekao agenciji Beta da je trenutno uposlen maksimalni kapacitet i naveo da je reč o tri kamiona s posipačima i raonicima.

"Mi pokrivamo 84 kilometara lokalnih puteva i oni su svi očišćeni i posuti mešavinom soli i rizle. Šta će doneti noć ne znamo, ali mi smo puteve doveli do 'upotrebnog stanja' i za sada nema potrebe za dodatnom mehanizacijom" objasnio je Mladenović.

Autobusi se kreću po redu vožnje, s eventualnim neznatnim kašnjeniem, naveo je Mladenović i dodao da su kamioni otišli "da pomognu selima u moravskoj ravnici".

Štab Zimske službe savetuje građanima da koriste autobuski i taksi  prevoz, a vozačima da bez odgovarajuće zimske opreme ne kreću na put.

Štab zimske službe  zamolio je građane da ličnim angažovanjem i strpljenjem, u uslovima pojačanih padavina, doprinesu  nesmetanom odvijanju saobraćaja.

Štab zimske službe dežuraće  tokom vikenda, a građani mogu prijavljivati probleme pozivom na broj  064 844 93 49  i  Call centar  649 100.

msp

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!