Home InfoHronika Smederevska humanost na delu!

Smederevska humanost na delu!

by redakcija

U organizaciji Crvenog krsta Smederevo i ljudi dobre volje sinoć 15.01.2014. u Klubu Kristal u Smederevu organizovana je humanitarna žurka, na kojoj su Smederevci pokazali humanost i želju da pomognu svojoj maloj sugrađanki Janji Stamenković.

Ulaznice su koštale 100 dinara plus ko je koliko u mogućnosti bio da da. Sav prihod od žurke uplatiće se na račun male Janje. Treba napomenuti da su svi koji su učestvovali u organizaciji ove humanitarne akcije to radili dobrovoljno i bez ikakve nadoknade.

Kako nam je rečeno, organizatori su jako zadovoljni kako je cela akcija protekla, a i sakupljena je zavidna količina novca, koja će verujemo značiti Janji i njenim roditeljima.

 

Podsetimo da zbog tumora na hipofizi, koji se i posle dve operacije ponovo javio, sedmogodišnja devojčica iz Smedereva ima poremećaj hormona rasta, ne može da vidi na jedno oko i nije u stanju da hoda, zbog čega mora na novu intervenciju. 

Apelujemo na sve ljude koji su u mogućnosti da pomognu:
Dinarski račun Komercijalna banka žiro-račun broj 205-9011004634114-30 Stamenković Saša.
Devizni račun: KOBBRSBG KOMERCIJALNA BANKA AD BEOGRAD SVETOG SAVE 14 11000 BELGRADE,REPUBLIC OF SERBIA RS35205903101844817915 JANJA STAMENKOVIC J. RASKOVICA 4 SMEDEREVO, REPUBLIC OF SERBIA.

foto: Marija Popović / video: Stojan Mihajlov

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!