Home InfoSport Smederevci i ove godine najbolji na Euro Micro kupu u Golupcu

Smederevci i ove godine najbolji na Euro Micro kupu u Golupcu

Redakcija

Smederevska ekipa Brodarskog kluba Metalac Smederevo i posada jedrilice iz klase Micro odbranila je šampionsku titulu od prošle godine u klasi M550.

Regata Euro Micro cup – Nacionalno prvenstvo Golubac 2022. ove godine održano je od 09.09.-11.09.2022. u Jedriličarskom centru Srbije u Golubcu. Posada iz Smedereva predvođena Bojanom Miloševićem ponovo je pokazala apsolutnu dominaciju u svojoj klasi osvojivši opet prvo mesto.

Pored kormilara Bojana Miloševića, posadu su činili i mornar Miloš Poznić i drugi mornar Miloš ilić koji su sjajnom vožnjom osvojili ubedljivo prvo mesto u diviziji M550.

„Veoma sam srećan i zadobvoljan postignutim rezultataom. Potvrdili smo i ponovili uspeh od prošle godine. I pored toga što smo doživeli incident i udaranje drugog broda u nas i lomljenje ogradice na našem brodu, protivnicki brod se bukvalno „zakucao“ u nas, uspeli smo da izvozimo sve trke i uzmemo medalju.

Veoma sam srećan zbog ovog uspeha i zahvalan posadi koja je sjajno odradila ovo takmičenje“- rekao je za SDCafe.rs Bojan Milošević kormila i vlasnik jedrilice.

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!