Home Info Smederevac Drago Vuković novo TV lice na televiziji Košava

Smederevac Drago Vuković novo TV lice na televiziji Košava

by redakcija

Smederevac Drago Vuković odnedavno je angažovan kao voditelj u dva televizijska rijalitija „Turistički vodič“ i „Ja sam im’o talenat“ koje realizuje Prva Medijska Akdemija u saradnji sa TV Košava.

U emisiji „Turistički vodič“ Drago (svakog ponedeljka u 22:30) obilazi sela i gradove u potrazi za osebujnim lokalnim likovima koji bi ga u ulozi turističkog vodiča na najslikovitiji način upoznali sa svojim rodnim krajem. Na publici je da glasanjem odluči koji je najbolji i najorginalniji „turistički vodič“

U emisiji „Ja sam im’o talenat“ (svakog utorka u 22:30) Drago traga za neotkrivenim talentima, bakama i dekama, nesuđenim zvezdama, kojima pruža jedinstvenu priliku da svoj umetnički dar predstave televizijskoj publici. Glasovima gledalaca četvorici finalista će se ispuniti želja da se u poznim godinma pojave pod svetlima studijskih reflektora, praćeni bendom i ovacaijama publike, a samo jednom od njih da pod stare dane postane zvezda i ostvari svoj mladalački san.

„Turistički vodič“ i „Ja sam im’o talenat“ deo su projekta Tornado na Košavi koji Prva Medijska Akademija realizuje u saradnji sa TV Košava. Osim navedenih emisija publika će moći da vidi i „Srpske domaćice“, avanturističko-gastronomski reality (nedelja popodne), „Iza leđa“, gossip talk show (subota 19:30), kao i druga dva reallity-a, „Srpski Show“ i „Srpski band“, čije je emitovanje planirano na jesen.

Izvor: Prva Medijska Akademija

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!