Home Info SKANDALOZNO: Izbacuju najboljeg jer „bruka padobranstvo“

SKANDALOZNO: Izbacuju najboljeg jer „bruka padobranstvo“

by redakcija

Ako smo mi kao država i oni koji su na funkcijama u nečemu sposobni to je, da ne stvorimo ništa dobro a da uništimo sve što valja. Svedoci smo svakodnevnog urušavanja svega što funkcioniše, sabotiranja, stopiranja, potkradanja, zloupotreba ali i odbacivanja vanserijskih talenata.

Poslednji takav primer i žrtva opstrukcije je i naš sugrađanin, proslavljeni padobranac Aleksandar Cvetković

Godinama unazad Aleksandar je sa svih kontinanata donosio odličja predstavljajući zemlju Srbiju u najlepšem svetlu. Postavljao je državne i evropske rekorde, ponosno noseći našu zastavu. Međutim, u proteklih nekoliko dana desile su se skandalozne stvari i Aleksandar je izbačen iz Reprezentacije Srbije.

Ekipa SDCafe-a je sa Aleksandrom popričala o tom događaju.

Aleksandar je čovek koji se padobranstvom bavi punih petnaest godina. Za tih petnaest godina skočio je nešto preko 2400 puta, u skoro svim zemljama sveta. Jedan je od nekoliko instruktora za tandem skokove i u šali voli da kaže da baca ljude iz aviona. 
Sportista sa preko 170 medalja, 30 pehara, nekoliko oborenih rekorda je izbačen iz reprezentacije.

Aleksandar je izbačen iz reprezentacije pod obrazloženjem Vazduhoplovnog saveza Srbije (u koji je naša ekipa imala uvid), da je od 22. do 26.08.2013. godine u Rusiji na Evropskom prvenstvu u medijima zlonamerno i neistinito iznosio glasine o navodnim problemima u Vazduhoplovnom savezu, čime je izvršio povrede obaveze člana 1o. stav 8. al. 8 "da svojim delovanjem ne ugrožava interese i ugled VSS"… itd. 

Šta stoji iza svega.
Aleksandar je podigao svoj glas i preneo nam svima neprijatnosti koje su se dogodile u Rusiji.
Pored javnog eksponiranja i prenošenja nepristojnog odnosa Saveza prema svojim sportistima, Aleksandar je došao i do materjalnih dokaza, kako on tvrdi, koji nepobitno dokazuju zloupotrebe položaja vodećih ljudi u Vazduhoplovnom savezu. On je došao do konkretnih dokumenata koji će kako on kaže, pokazati pravu istinu na sudu. Sa svojim advokatom priprema tužbe.

Spomenućemo da se Aleksandar pre par nedelje vratio iz Amerike, gde su mu je nuđen posao profesionalnog padobranca ali i američko državljanstvo. Kako nam je rekao u razgovoru: “Moje srce i duša ne mogu bez Srbije i Smedereva!”.

Sve ovo zaslužuje istinu i samo istinu, jer jedan ovako lep sport sa ogromnom perspektivom i vanseriskim talentima, kakav je naš Aleksandar, definitivno imaju budućnost ali samo ako je sve čisto, regularno i pošteno. 

Pogledajte video sa današnjeg gostovanja Aleksandra Cvetkovića na televiziji Kopernikus:
 

Evo nekih fotografija kako Aleksandar bruka Srbiju i reprezentaciju iz koje je izbačen:

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!