Home Info Sindikalci u Železari Smederevo

Sindikalci u Železari Smederevo

by redakcija

Evropska federacija metalaca i Industrijski sindikat Srbije pružili su punu podršku aktivnostima da se proizvodnja i postignuti nivo prava zaposlenih radnika Železare Smederevo zadrže na postojećem nivou, saopštio je danas "Nezavisni sindikat metalaca" u fabrici.

Pored potpredsednika Evropske federacije metalaca Vasila Janačkog sa saradnicima, u radnoj poseti sindikatu u Železari bili su i predsednik i sekretar Industrijskog sindikata Srbije, Dragan Matić i Nebojša Savić.

Janačkov je, u razgovoru sa generalnim direktorom Ivanom Mihajlovićem i izvršnim direktorom za ljudske resurse dr Vukoicom Šćekićem, upoznat sa trenutnom situacijom u Železari Smederevo i prisutnima preneo događanja u evropskim železarama.    

"Kupci nisu zaboravili Železaru Smederevo i  Vlada Republike Srbije u potpunosti poštuju postignute dogovore, što ohrabruje menadžment, sindikate i zaposlene u Železari", navodi se u saopštenju, uz podsećanje da su zaposleni vraćeni su sa godišnjih odmora i pogoni, jedan po jedan, počinju da rade.

 

Izvor: Tanjug

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!