Home InfoHronika Silovatelj maloletnice ubio starca?

Silovatelj maloletnice ubio starca?

redakcija

 

Devetnaestogodišnji Surhan Hasanović iz Smedereva pod sumnjom da je ubio M. M. (76). Napao starca u njegovoj kući, koji je preminuo posle dve nedelje
SMEDEREVCA Surhana Hasanovića (19), zvanog Cuci, policija sumnjiči da je mučki pretukao 76-godišnjeg penzionera M. M., koji je od posledica batinanja preminuo nakon dve sedmice. Hasanović se inače nalazi u istražnom zatvoru zbog optužbe za obljubu jedne trinaestogodišnje devojčice.
 
Prema novodima policije, 23. novembra u svojoj kući u Šalinačkoj ulici u Smederevu u besvesnom stanju pronađen je M. M. (76). Starca je na podu trpezarije, u lokvi krvi i sa povredama glave, pronašao sin, i to, kako se ispostavilo, sedam sati nakon napada.
– Uviđajem i uvidom u medicinsku dokumentaciju, penzioneru je zadato više udaraca po glavi i telu. Nanete su mu teške povrede, prelom jagodične kosti i rebara – navela je policija.
 
Povređeni čovek je 5. decembra, nakon trinaestodnevne kome, podlegao povredama.
 
„Novosti“ nezvanično saznaju da je osumnjičeni te večeri kroz prozor ušao u kuću penzionera koji živi sam, i koja je bila prazna. Starac se vratio i zatekao razbojnika koga, inače, poznaje iz viđenja jer živi u obližnjem romskom naselju. Starac je pokušao telefonom da pozove policiju, ali ga je Hasanović sprečio u tome, ispostaviće se teškim batinama.
 
Hasanović se, inače, već nalazi u pritvoru Višeg suda zbog optužbi da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu, koja je sada u poodmakloj trudnoći.
 
 
 
UBISTVO?
 
POLICIJA ima dovoljno dokaza za osnovanu sumnju da je Hasanović naneo smrtonosne povrede starcu. Zasad nije poznato da li se tereti za teške telesne povrede sa smrtnim ishodom ili ubistvo.
 
J.ilić

Izvor: Večernje novosti

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!