Home Info Reklamiraju se firme koje godinama ne rade

Reklamiraju se firme koje godinama ne rade

by redakcija

Da je Smederevo "zamrznuto" i da je vreme u njemu stalo, to manje više svako od nas odavno vidi i zna. 
Međutim, do takvog zaključka može da dođe i neko ko prvi put zakorači u naš grad. Smederevo je jedan od gradova u kome na krovovima zgrada, u samom centru, godinama već, možete videti svetleće reklame (koje i ne svetle u potpunosti) firmi i preduzeća koje ne funkcionišu i ne rade, već dugi niz godina a neke i čitavu deceniju. Takođe stoje reklame firmi koje su privatizovane, a usluge reklamiranja ne plaćaju. Možete videti reklame za: Fagram, Budućnost, Zmaj, 16. oktobar, ali i privatozovani MBS i ostale. Ovakve konstrukcije, koje su zarđale sa delovima koji nedostaju, deluju veoma ružno.

Kako je moguće da stoje reklame firmi koje ne funkcionišu? Zašto uopšte stoje? Zašto troše struju i ko tu struju plaća? Zašto zauzimaju mesto nekome ko bi možda hteo da se raklamira i plati za tu uslugu? Pitanja je mnogo, a odgovora nema.

Pre određenog vremena, skrenuli smo pažnju na stanje fasada zgrada u samom centru.

Evo rešenja! Skinuti sve reklame koje stoje a ničemu ne služe, naći firme koje bi platile takva ekskluzivna mesta za svoje reklame, a taj novac udruženja stanara da iskoriste za obnovljanje fasada, održavanje i ulepšavanje prostora u i oko zgrade!

Ništa jednostavnije! 

foto: Vladimir Gogić

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!