Home InfoPrivreda Raspisan tender za privatnog partnera za projektovanje i rekonstrukciju puteva i trgova – Posao vredan 3,85 milijardi dinara

Raspisan tender za privatnog partnera za projektovanje i rekonstrukciju puteva i trgova – Posao vredan 3,85 milijardi dinara

Redakcija
Gradska uprava Smederevo raspisala je tender za izbor privatnog partnera za finansiranje, projektovanje, rekonstrukciju i održavanje lokalne putne infrastrukture.
Javna nabavka odnosi se i na popločavanje, odnosno rekonstrukciju trgova i drugih javnih površina u Smederevu, sve sa pratećim mobilijarom, sa javnim plaćanjem.
Kako je precizirano u tehničkoj specifikaciji tendera, predviđene su dve faze realizacije ugovornih obaveza, od koji će prva, koja će trajati najduže 3 godine, obuhvatiti predviđene radove na rehabilitaciji, rekonstrukciji, nasipanju nekategorisanih puteva i popločavanje predmetnih javnih površina, kao i održavanje postojećih puteva grada Smedereva uz dodatnu naknadu.
Druga faza, nastupa po završetku faze izgradnje i trajaće 12 godina, za svaku godinu faze izgradnje, a počinje da teče po okončanju izgradnje svake etape.
Vrednost posla procenjena je na 3,85 milijardi dinara.
Rok za podnošenje ponuda je 12. jul.
Izvor: E-kapija
0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!