Home InfoPolitika Prezentovan nacrt plana razvoja Grada Smedereva od 2022.do 2023. godinu

Prezentovan nacrt plana razvoja Grada Smedereva od 2022.do 2023. godinu

by Redakcija

U Skupštinskoj sali Gradske uprave Smedereva prikazan je Nacrt Plana razvoja Grada Smedereva za period od 2022. do 2023. godine. Plan razvoja predstavlja dugoročni dokument razvojnog planiranja, za određeni vremenski period i sadrži: pregled i analizu postojećeg stanja; viziju, odnosno željeno stanje; prioritetne ciljeve razvoja; pregled i kratak opis odgovarajućih mera koje se dalje razrađuju srednjoročnim planom i drugim dokumentima javnih planova.

Prisutni su imali prilike, u toku javne rasprave, kao otvorenog sastanka, da postavljaju pitanja, kao i da daju predloge i sugestije, koje će u planiranom vremenskom periodu i proslediti na dalje razmatranje radnoj grupi u procesu izrade Plana razvoja Grada Smedereva za period 2022. do 2029. godine.

Podsećanja radi, predlozi, sugestije, inicijative i komentari građana, udruženja i stručne javnosti, odnosno svih zainteresovanih mogu se dostaviti Gradskoj upravi grada Smedereva putem elektronske pošte:
*slavica.milovanovic@smederevo.ls.gov.rs
*darko.radojkovic@smederevo.ls.gov.rs
*ler.gusd@gmail.com
*pošte na adresu: Gradska uprava Smederevo, Omladinska 1, 11300 Smederevo, sa napomenom ,,Za javnu raspravu o Nacrtu Plana razvoja grada Smedereva za period od 2022. do 2029. godine“, najkasnije do 5.6.2023. godine do 10 časova

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!