Home Info Posao od 18 miliona dobila firma Novice Tončeva

Posao od 18 miliona dobila firma Novice Tončeva

redakcija

Posao izgradnje postrojenja za sakupljanje životinjskog otpada u Smederevu, vredan blizu 18 miliona dinara, na tedneru je dobila firma “Tončev gradnja” iz Surdulice, čiji je vlasnik Novica Tončev, član Predsedništva SPS.

Uz donatorsku pomoć Evropske unije, Austrijske razvojne agencije i Nacionalne agencije za regionalni razvoj, Smederevo je započelo realizaciju projekta „Sistem za sakupljanje sporednih proizvoda životinjskog porekla na teritoriji grada Smedereva i opštine Kovin". Očekuje se da pre kraja godine bude završen savremeni objekat za privremeno sakupljanje i odlaganje sporednih proizvoda životinjskog porekla.

Ukupna vrednost projekta je 356.965 evra. Ot toga su donatori obezbedili 267.652 evra. 
Po sprovedenoj tenderskoj proceduri, posao izgradnje objekta ugovoren je sa firmom GP „Tončev gradnja" D.O.O.Surdulica, u vrednosti od 17.919.861,40dinara, objavljeno je na sajtu Grada.
 
Vlasnik građevinskog preduzeća „Tončev Gradnja“ je Novica Tončev,  član je Glavnog odbora i  Predsedništva SPS-a. Bio je predsednik  opštine Surdulica od 2008. do aprila ove godine kada mu je potvrđen mandat poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Tončev je nakon podnošenja ostavke na funkciju predsednika opštine izabran za predsednika Skupštine opštine Surdulica.

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!