Home InfoHronika Policija u Smederevu zadržala je čak 11 vozača pod uticajem alkohola i psihoaktivnih supstanci

Policija u Smederevu zadržala je čak 11 vozača pod uticajem alkohola i psihoaktivnih supstanci

by Redakcija

Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Smederevu, tokom vikenda, zadržali su 11 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Smederevska policija zaustavila je i četrdesetsedmogodišnjeg vozača taksija koji je vozio pod dejstvom amfetamina i kanabisa, kao i dvadesetdvogodišnjeg vozača „folksvagena“ koji je bio pod uticajem kanabisa.

Pedesettrogodišnji muškarac je u Smederevskoj Palanci, upravljajući neregistrovanim „folksvagenom“, sa 2,3 promila alkohola u organizmu i bez vozačke dozvole, sleteo sa puta.

Policija je, takođe u Smederevskoj Palanci, zaustavila tridesettrogodišnjeg vozača „folksvagena“ sa 2,2 promila alkohola u organizmu i bez vozačke dozvole.
Na njegovom vozilu bile su nepripadajuće registarske tablice, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo posebni slučajevi falsifikovanja isprave.

Saobraćajna patrola u Velikoj Plani iz saobraćaja je isključila devetnaestogodišnjaka koji je upravljao „folksvagenom“ sa 2,02 promila alkohola u organizmu, sa probnom vozačkom dozvolom, u vreme kada je to ovim vozačima zabranjeno i automobilom čija je snaga motora veća od dozvoljene.

Protiv svih vozača su podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

 

Slične vesti

1 comment

Gradjanin 20.02.2023 - 17:57

Cuj ‘zaustavil“taksista bio na parkingu,nije ni bio u voznji,niti je bio u radu,gledao sam sa zgrade.Svaka cast za inspektore😂🤣jos Hrkalovicku da uhapsite i da dobijete cin neki,smesni

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!