Home Info Petlići pokorili Mini Maxi ligu

Petlići pokorili Mini Maxi ligu

redakcija

Prošla nedelja je bila jako uspešna za najmlađe selekcije FK Petlić iz Smedereva.

Posle duge sezone u takmičenju koje se nalazi u planu i programu Fudbalskog saveza Srbije, Mini Maxi ligi Beograda, odigrani su završni turniri za generacije dečaka rođenih 2007. i 2009. godine.

Najmlađa selekcija kluba "Petlić" iz Smedereva, dečaci rođeni 2009. godine, Petlićeve bebe, su u svojoj prvoj sezoni takmičenja, i uopšte "igranja fudbala" uspeli da zauzmu šampinsko postolje, i tako na impresivan način započnu svoje fudbalsko putešestvije koje ih tek očekuje!

Pored sportskog, bio je to pravi festival iskrene dečije radosti, osmeha, suza radosnica.

Nešto stariji drugari iz kluba, generacija dečaka rođenih 2007. godine, koji su već "iskusni" u ovakvom fudbalskom nadmetanju, su ponovili uspeh svoji mlađih drugara, i u velikom finalu Mini Maxi lige Beograda savladali Beogradsku Crvenu Zvezdu rezultatom 2-0! Pored šampionskog pehara i pohvala za najbolju prikazanu igru, Petlići su obezbedili i odlazak na završni turnir Mini Maxi Lige za prvaka Srbije!

"Svi u klubu se nadamo da će ovi uspesi biti samo podstrek za mališane, ali i njihove roditelji da zajedno istrajemo, i da pored fudbalskih igrača, na prvom mestu stvorimo uzorne građane za primer našeg grada Smedereva i cele Srbije"- rekli su za SDCafe čelni ljudi ovog kluba.

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!