Home InfoHronika Pedofilima 32 godine robije

Pedofilima 32 godine robije

by redakcija

Pred Višim sudom u Smederevu Darko M. (39) i Toplica P. (59) iz Smedereva oglašeni su krivim i osuđeni nepravosnažno na ukupno 32 godine zatvora zbog obljube četiri dečaka mlađa od 12 godina i 17-godišnjaka ometenog u razvoju.

Darko M. (39) iz Smedereva oglašen je krivim i osuđen prvostepeno na 14 godina zatvora zbog obljube nad nemoćnim licem, kao i obljube četiri deteta. Toplica P. osuđen je nepravosnažno na zatvorsku kaznu u trajanju od 18 godina. Sud je utvrdio da je Toplica P. u svojoj kući obljubio mladića starog 17 godina sa smetnjama u razvoju, i još četiri dečaka uzrasta 11, devet i osam godina, među kojima su i dva njegova pastorka. Sve se događalo u prisustvu majke dvojice dečaka, Topličine supruge Dragane P. koja je, takođe, oglašena krivom za podvođenje i omogućavanje polnog odnosa, i osuđena na dve godine zatvora. Žrtve su, pored ostalog, primoravane da prose za dvojicu okrivljenih.

U Višem tužilaštvu u Smederevu rečeno nam je da će se tužilac žaliti na prvostepenu presudu, i da će tražiti maksimalne kazne od 20 godina zatvora.

J.Ilić

Izvor: Večernje novosti

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!