Home Zanimljivosti Otišla na farmu da izabere krzno za bundu, a kući se vratila sa ljubimcem

Otišla na farmu da izabere krzno za bundu, a kući se vratila sa ljubimcem

by redakcija

Natalia Gaintseva, gospođa iz Rusije je dokaz da bi svako od nas mogao da, ukoliko to želi, promeni svoj stav o nošenju garderobe koja je napravljena od krzna ili kože životinja. Natalija je jednog dana otišla na farmu, kako bi mogla da izabere tip krzna od kojeg bi volela da joj naprave bundu. Umesto toga, kući se vratila sa ljubimcem.

 

Natalijin muža Aleks mislio je da bi bila dobra ideja da pusti svoju ženu da sama ode na farmu životinja i sama sebi odabere poklon – lisice od kojih će joj kasnije napraviti bundu!
On nije ni sumnjao da će im taj odlazak u potpunosti promeniti živote i u njihov dom doneti još jednog člana porodice!

Natalija je otišla na farmu i tek tada, videvši sve te životinje koje se spremaju da daju svoje živote da bi neko izgledao luksuzno i raskošno, shvatila da ona zapravo ne želi da još jedna životinja umre samo da bi još jedna žena izgledala „lepo“.


-Kada sam je videla kako se krije u pozadini kaveza osetila sam sažaljenje i nisam mogla ni da zamislim da bih jednog dana mogla da obučem nešto što je od nje napravljeno! Mala, prelepa, crna lisica gledala me je svojim velikim, prekrasnim očima i tada me kupila za ceo život! – kaže Natalija.

Tridesetosmogodišnja žena rekla je da su njeni prijatelji bili zbunjeni kada im je rekla kako je usvojila ljubimca kojeg je nameravala „da obuče“!
-Ne bih nikada više obukla krzno! Ne sada kada sam sve te životinje videla dok su još žive! Mnoge žene to ne znaju i zbog toga prave greške koje milione životinja koštaju života!

Natalija je dodala da je, kada je saznala da je njena nova ljubimica lisica još kao mala odvojena od majke i dovedenaba farmu, počela da plače i obećala sebi da se od nje više nikada neće razdvojiti!

Izvor: zivotinje.rs

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!